Wie zijn wij?

Familglia Di Bella

Wie zijn wij?

Benvenuti – Welkom

Wij zijn Famiglia Di Bella en hebben aan de voet van de Etna, omgeving Taormina, een kleinschalig Agriturismo met typische Siciliaanse huisjes/appartementen.


Elk huisje/appartement is anders. Vroeger waren het boerenwoningen maar wij hebben 9 jaar geleden alles laten restaureren. De huisjes zijn comfortabel ingericht, maar met Siciliaanse details zoals: houten balken plafonds, terracotta vloeren en originele lava muren.

Wij houden de Siciliaanse gastvrijheid hoog in het vaandel en u zult altijd worden verwelkomd door 1 van onze familieleden. Tijdens u verblijf zullen wij u blijven adviseren voor de leukste uitstapjes, locale feesten, markten, excursies naar de Etna, dorpjes en stranden.

De Famiglia Di Bella uit Nederland is vaak aanwezig (seizoens-periodes) op onze agriturismo.


Ons landgoed

Ons landgoed bestaat uit 3 terreinen. In totaal zo’n 5 hectare met wijngaarden, olijfbomen en verschillende fruitbomen. Bij het hoofdterrein zitten 4 appartementen. Ook op ons hoofdterrein onze trattoria/restaurant en zwembad waar tevens WIFI aanwezig is.

Het tweede terrein 100 meter vanaf het hoofdterrein zitten onze twee grootste appartementen Villa Cavalleria (boven) en Villa La Palma (beneden).

Het derde appartement ligt ongeveer 900 meter van het hoofdterrein vandaan daar zijn nog 2 huisjes gevestigd.

Hieronder een kleine plattegrond van ons landgoed (niet alle huisjes staan op de kaart)